• U bent hier
  • Home
  • Over ons
Over ons

Over ons

AKERSLOOT - Een nieuwe koers voor het voormalige restaurant 't Kombuis is een feit. Het restaurant heet voortaan 'Dok-10 bar & kitchen'. Dok-10 is door de ligging, het sfeervolle interieur, gastvrije service en hoogwaardige kookkunsten de perfecte locatie voor uw diner, receptie, feest of borrel.

Voor de nieuwe naam 'Dok-10' is gekozen vanwege de prachtige ligging aan de jachthaven van het Alkmaardermeer en het 'huisnummer' 10. Het geweldige uitzicht op de jachthaven en goede bereikbaarheid nabij doorgaande wegen, aanmeergelegenheid voor boten én parkeergelegenheid voor de deur maakt Dok-10 tot een zeer toegankelijke en aantrekkelijke uitgaansgelegenheid.

Voor ieder wat wils
Met een gezellig bar & kitchen concept is Dok-10 helemaal van deze tijd. Je kunt hier terecht voor een heerlijk diner, maar ook voor een drankje, klein hapje of borrel met vrienden. Er zijn een aantal gezellige ronde sits en zelfs de bar is speciaal ingericht om aan te dineren.

classy-table-dok10Smaaksensatie
Het concept is 'bar & kitchen' met goede mogelijkheid tot shared dining waarbij het hoofdgerecht eigen keus blijft. Onze manier is Fusion koken op internationale wijze dat met de seizoenen meedraait met maandelijks variërende gerechten. Onze sous vide cooker zorgt voor heerlijk mals vlees of vis dat vervolgens op de houtskoolgrill wordt gelegd voor een fantastische smaaksensatie. Samen met de bijpassende wijnen van wijnleverancier Vindorado worden de gerechten getild naar een prachtige smaakbeleving!

Ook wordt er niet alleen Heineken bier uit de tap geschonken, maar voor echte bierliefhebbers ook Brand Premium en de speciaalbieren Brand Sylvester en IPA: zeer smaakvolle bieren die hun mooie aroma danken aan speciaal geselecteerde mouten.

Openingstijden
Dok-10 is geopend op dinsdag t/m zondag. Op maandag zijn we gesloten.
U kunt zich beslist laten verrassen. Wij hopen u binnenkort als gast te mogen verwelkomen.

Reserveren
U kunt dagelijks reserveren via telefoonnummer 0251-312295 of via mail: reserveringen@dok-10.nl.
Klik hier om online een aanvraag te doen.
Het adres is Geesterweg 10, 1921 BX in Akersloot.

Nog vragen?

Neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Openingstijden:
maandag gesloten
dinsdag 17.00 uur
woensdag 17.00 uur
donderdag 17.00 uur
vrijdag 11.00 uur
zaterdag 11.00 uur
zondag 11.00 uur

TelefoonMailLocatie